Tot ons groot verdriet hebben wij kennis genomen van het plotse overlijden van Robin Giebels. Robin werd 19 jaar.

Robin Giebels was gewaardeerd lid van handboog vereniging De Grensschutters Reuver en handboog vereniging Wilhelmina Horn (Gezellig Samenzijn). De schutter uit Horn maakte ook deel uit van het talententeam van RTC Weert, waar hij wekelijkse trainde. Ook maakte hij vorig jaar deel uit van de Jong Oranje selectie. In 2017 en 2018 werd Robin samen met Steve Wijler Nederlands kampioen outdoor voor clubteams namens De Grensschutters. Aankomend weekend zou Robin ook aan de start staan van het NK outdoor 2019. De jonge schutter zal daar een leegte achterlaten en we zullen op gepaste wijze stilstaan bij zijn overlijden. Tijdens het NK zal een condoleance register aanwezig zijn.

Het bestuur en medewerkers van de Nederlandse Handboog Bond wensen de ouders, familie, vrienden en collega schutters veel sterkte en kracht toe in de verwerking van dit grote verlies.