Mijn naam is Luke Dommershuijzen en ik ben 17 jaar oud. Ik ben geboren in Ede en ik hockey daar ook al sinds mijn 7de. Ik speel nu in het eerste elftal van MHC-Ede voor mijn derde jaar en verder kom ik ook nog uit voor het Nederlands team onder 18. Ook daar speel ik voor mijn derde jaar en daar ben ik super trots op!

Ik zit op de Young Talent Academy in Nijmegen, een school waar ik sport en school kan combineren. Ik ga nu het tweede studiejaar in van de in totaal drie jaar. Daarna wil ik door richting het HBO, wat precies? Daar ben ik nog niet helemaal uit.

Ik kom de Handboogsport Nederland ondersteunen op het gebied van communicatie in de periode van 26 Augustus t/m 25 Januari 2020. Ik zal aanwezig zijn op de maandag, donderdag en vrijdag. Ik kijk onwijs uit naar de stage om erg veel dingen te leren over de handboogsport en te groeien op het gebied van marketing en communicatie.