Afgelopen maand stond Run-Archery centraal in het grootste hardloopblad van Nederland; het Runner’s Magazine. Een mooie promotie van onze sport onder het grote legioen hardlopers.

De foto is gemaakt in Oirschot op 11 januari bij een Run-Archery training / afscheidsfeestje van Milou van Mierlo op haar oudershuis met een fantastisch buffet verzorgd door haar super gastvrije ouders. Uit diverse delen van het land kwamen Run-Archers naar een Run-Archery traingsmiddag in Oirschot. Eerst is er fanatiek getraind in een prachtig natuurgebied bij Oirschot, daarna met het boogschieten de fotoshoot van Runners fotograaf Erik Smits. Daarna smaakten de Brabantse en Duitse (danke shön Cornelia) biertjes heerlijk. Ondanks de winterkou was het gezellig in de serre en bij het hardvuur. Het geheel was door Tonny van Kuringen en Wally van Mierlo georganiseerd als een verassing voor de fanatieke Run-Archer Milou die ondertussen met haar vriend Stef is geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. De Achterhoekse Run-Archers hadden nog een ode aan Milou op de melodie van “Alie van Normaal”; klik hier voor de tekst.