Vanuit de online handboog community zijn er handige tips en ideeën om thuis te trainen de wereld in gekomen. Met de aangescherpte maatregelen tot 1 juni wordt thuis trainen van nog groter belang als eerder. Daarom heeft de NHB de verschillende tips en tricks bij elkaar gehaald om zo toch van deze situatie maximaal te profiteren. Aangezien de komende weken voor iedereen nog onzeker is, gaat de NHB het internet af en houden wij jullie op de hoogte over nieuwe train tips. 

Allerlei trainingsvormen komen bij elkaar om op verschillende vlakken je uit te dagen. Bijvoorbeeld technische training, conditie training.

Zie hier de thuis train tips (vanuit World Archery Excellence Centre).
Zie hier de close up training (door Marcel van Apeldoorn van Artemis).
Download hier de blazoenen (door Sanne de Laat).

Dus blijf vooral schieten en het allerbelangrijkst blijf gezond.