De vereniging is gesloten, het schietveld is op slot. Toch weerhoudt dat er veel NHB-leden niet van om op een veilige manier van onze mooie sport te genieten. In de woonkamer, vanuit de schuur of achter in een diepe tuin, vanuit alle hoeken van het land duiken er beelden op waarop jullie staan te trainen. Dit alles is mooi om te zien, maar ook hiervoor geldt, ‘Stay Safe’, en hou het veilig voor jezelf, je familie en de buren. Neem geen onverantwoorde risico’s, zorg voor een veilige afscherming en ga niet verder van het doelpak staan dan een voor jou comfortabele afstand.


Heb je zo’n situatie gecreëerd voor jezelf, dan helpt deze publicatie je wellicht om zo goed mogelijk te kunnen trainen.

Onze technische staf heeft een document samengesteld die je helpt om tijdens het trainen gebruik te maken van video-analyse. Dit kan al met een hele eenvoudige opstelling. Hoe, dat vind je hier


Ook op YouTube is er veel informatie te vinden. Een uitgebreide playlist van World Archery met tientallen tips & tricks over techniek en materiaal vind je hier:

 

En van Nederlandse bodem is er Triple Trouble, die ook een serie videos hebben besteed aan het uitleggen van handboogtechniek:

 

Doe er je voordeel mee!