De NHB werkt aan een nieuw meerjarenbeleidsplan voor de jaren 2021-2024. Daarbij staat de vraag ‘wat maakt de handboogsporter gelukkig’ centraal. Het gaat dan vanzelfsprekend om mensen die nu lid zijn of die lid zouden kunnen worden. Immers, de NHB is er voor iedereen die schiet met pijl en boog.

 

Op woensdagavond 3 juni en woensdag 10 juni zijn er twee digitale ronde tafels, waarbij twee leden van het bondsbestuur en de algemeen directeur in gesprek gaan met mensen vanuit de handboogsport over hun ideeën voor de handboogsport en de NHB. In een uur praten we met een kleine groep mensen, waarbij het verhaal van de deelnemers centraal staat. Alle inbreng is welkom.

Wil je meepraten op een van deze avonden van 20 tot 21 uur? Geef je dan nu op via arnoudstrijbis@handboogsport.nl.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn, maar wel een bijdrage willen leveren, neem dan ook contact op met arnoudstrijbis@handboogsport.nl.