Op vrijdagavond 29 mei presenteerde Marc Remie (handboogsporter, fysiotherapeut en internationaal classificeerder namens Wolrd Archery) een webinar rond het thema ‘Oorsprong van bewegen en observeren. Het webinar was vooral gericht op trainers, instructeurs en sporters die zich willen verbeteren als handboogsporter.

In het webinar ging Marc Remie in op onder meer de oorsprong van bewegen. Daarbij ging hij uitgebreid in op de vlakken en assen van bewegen, de rol van ketens en spieren en natuurlijk de communicatie. Daarna ging Marc in op het observeren van de beweging. Waar moet je op letten? Wat zijn belangrijke houdingen? Hoe kun je dan iemand trainen?

Nalezen? Kijk dan naar de Presentatie ‘Oorsprong van bewegen en observeren’.
Heb je nog vragen? Stel deze dan via info@handboogsport.nl.

Actief tijdens de crisis
Het webinar van Marc Remie was een activiteit in het kader van het tijdens de coronacrisis thuis bezig blijven en zorgen dat je ontwikkeling niet stil komt te staan. In dit kader zijn op de website en via Facebook ook thuistraintips verschenen.

Binnenkort start een podcastserie. Houd hiervoor de mediakanalen van de Nederlandse Handboog Bond in de gaten!