Vanaf vandaag, maandag 15 juni, is de 25-jarige Ismael Caspers de nieuwe (marketing)communicatiespecialist bij de NHB. Ismael zal zich voornamelijk bezighouden met marketing, communicatie, media en alles wat daar bij komt kijken. Een van zijn belangrijkste eerste taken is te komen met een eigentijdse marketing- en communicatiestrategie voor de huidige leden en toekomstige handboogsporters.

Wie is Ismael?
Ik ben Ismael Caspers, 25 jaar en heb in 2019 mijn studie Sportmarketing afgerond in Deventer. Ik heb met veel plezier deze studie gevolgd omdat het mijn liefde voor sport combineerde met mijn interesse in communicatie. 


Waarom de NHB?
Het lijkt mij een erg toffe uitdaging om voor de NHB aan de slag te gaan als marketing- en communicatiespecialist. Helemaal sinds ik mij meer heb verdiept in de handboogsport. Mijn eerlijke mening? De handboogsport is te bescheiden! Voorbeeld? We hebben momenteel drie Nederlanders in de top 10 recurve van de wereld en de nummer 1 met compound. De verschillende disciplines in de handboogsport bieden kansen en iedereen voelt zich stoerder met een boog in de hand (ik in ieder geval wel)!


Wat wil je bereiken?
Mijn doel is om de handboogsport de aandacht en waardering te laten krijgen die het verdient. Dit wil ik voor elkaar krijgen samen met mijn collega’s op het bondsbureau, en samen met de verenigingen en de leden. Want juist nu in deze bijzondere tijden is samenwerking belangrijker dan ooit. Dus laten we samen deze ontzettend gave sport de aandacht geven die het verdient!