Het kabinet heeft gedeeld dat vanaf 1 juli de binnensportaccommodaties weer open mogen. Dat betekent dat handboogschieten in indoor accommodaties weer mag! Voor veel verenigingen is dit een belangrijke stap, omdat dit echt betekent dat de verenigingen weer opgestart worden. Ook mogen vanaf 1 juli de sportkantines weer open. Wat dit betekent voor de handboogsport proberen we in de nieuwsbrief zo helder mogelijk uit te leggen. 

Let op: deze versoepelingen zijn onder voorbehoud van het verloop van het aantal virusinfecties in Nederland. Vermoedelijk op 24  juni valt er een definitief besluit van de Rijksoverheid. Dat is het definitieve moment van de go / no go voor binnensporten.Dat houden wij samen met jullie in de gaten.

Mochten verenigingen en schutters vragen hebben over hun sport, schiet ze vooral naar de NHB want wij zijn er om jullie te helpen!  

 

Klik hier voor de gehele nieuwsbrief