In september starten NOC*NSF en Albert Heijn weer met de AH Sportactie voor mensen die een (nieuwe) sport willen uitproberen. En natuurlijk doen we als handboogsport Nederland hieraan mee. Een update met de laatste informatie over de actie en hoe verenigingen deze optimaal kunnen inzetten, lees je hier.

Hoe werkt de AH Sportactie?

Albert Heijn gaat in de periode van 14 t/m 27 september 2020 promotie doen voor de AH Sportactie. Anders dan de vorige keer vindt deze promotie veel meer online plaats en wordt er niet meer met fysieke zegels gewerkt, maar gaat alles via de AH app. Bij het boodschappen doen ontvangt iedereen in de AH-app sportvouchers die ze tussen 14 september en 25 oktober kunnen inwisselen voor een sportactiviteit, waaronder boogschieten. Sinds de handboogsport verschillende disciplines kent is er voor iedereen een geschikt aanbod te vinden/maken. Zodra iemand een boeking heeft gedaan voor een proefles of kennismakingsclinic ontvang jij daar automatisch een mailtje van met alle gegevens.

Vanaf 10 augustus kan je aanbod online worden gezet

Albert Heijn promoot de AH Sportactie tussen 14 en 27 september. Het is belangrijk dat je boogschietaanbod voor die tijd op het platform https://clubbase.sport.nl (vroeger Clubprofiel) staat! De meeste verenigingen hebben zich hier nog niet op aangemeld! Clubbase is bereikbaar vanaf 10 augustus, maar je kan hier alvast aanmelden als je geïnteresseerd bent in de AH Sportactie.

Handige tips & tricks vanuit vorige edities

  • Sportverenigingen met één of meer activiteiten/aanbod per week hadden de meeste boekingen.
  • Plaats een leuke foto van beginnende schutters bij jouw boogschiet-aanbod. 
  • De meeste boekingen worden 0 tot 3 dagen van tevoren gedaan.
  • Er wordt voornamelijk in de avonduren gezocht tussen 17.00 – 20.00 uur. 
  • Zaterdag, zondag, maandag en dinsdag zijn populaire dagen om te boeken.
  • Het merendeel van de boekers van de AH Sportactie waren onder de 55 jaar (76%).
  • Bied na de AH Sportactie altijd een vervolgcursus aan voor meer ledenwerving/retentie.

Meer informatie, vragen en aanmelden?
Ga naar https://clubbase.nl/sportactie  Zo mis je niks aan informatie en ontvang je filmpjes en tips om jouw boogschiet-aanbod volgeboekt te krijgen.

Wil je sparren over de AH-Sportactie?
Schroom niet om Ismael Caspers te benaderen, hij staat in contact met het NOC*NSF en staat voor de verenigingen klaar! ismaelcaspers@handboogsport.nl / 06-21335405