De sport van helden, ongekend talent en ultieme prestaties. Handboogschieten? Dat is sporten, pijlen en een boog. Deze sport verdiend een podium!

Daarom lanceert Handboogsport Nederland de podcast ‘Doelgericht’. Een terugkerende podcast met interessante verhalen uit de handboogsport, opmerkelijke fragmenten en een blik achter de schermen. Iedere uitzending duurt ongeveer 45 minuten en elke keer schuift er een interessante gastspreker aan.

Schieten is loslaten
Tijdens de eerste podcast is Cas Karsenberg van Haptokracht te gast. Cas is ondernemer, gezinsman en reiziger tegelijkertijd. Samen met bondscoach Ron van der Hoff en topschutter Sjef van den Berg praten ze in deze aflevering over het luisteren naar je lichaam, de (mentale) impact van de sport en hoe je als sporter doelgerichter en effectiever kunt worden.

Luister de 1e aflevering op Spotify, Itunes, soundcloud en zeer snel op Google podcasts en abonneer je op ‘Handboogsport Nederland’. 

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen/ideeën terecht bij Ismael Caspers.
E:communicatie@handboogsport.nl
T: +31 (0)6 21 33 54 05