Hoi! Mijn naam is Jelle Snippe en ik ga het komende half jaar stage lopen bij handboogsport Nederland!

Ik ben 22 jaar en ik studeer marketing en communicatie op de Young Talent Academy in Nijmegen. Het lijkt me zeer leuk om deze sport beter te leren kennen en nieuwe kennis in het vak op te doen, ik kom de marketing en communicatieafdeling versterken! Ik ben zelf topjudoka en woon en train op Papendal. Ik kom uit in de categorie boven 100 kilogram en richt me op de olympische spelen van 2024. Sinds 2016 woon ik in Arnhem, hiervoor woonde ik in Enschede. Ik wil alvast handboogsport Nederland bedanken voor de kans die ze me geven en de flexibiliteit die ze aanbieden ten opzichte van mijn drukke trainingsschema.

Ik heb er veel zin in en hoop veel nieuwe dingen te leren en uitdagingen aan te gaan!