De selectie van Jong Oranje 2021 is bekend. Hieronder ziet u de lijst van toptalenten die dit jaar ons gaan versterken. We wensen hen veel plezier en natuurlijk veel succes aankomend jaar.

De Jong Oranje selectie bestaat uit:  
Laura van der Winkel
Quinty Roeffen
Fleur van de Ven
Mary-Ann Tempelman
Veerle Sparreboom
Jay Tjin-A-Djie
Yael Smeets
Kay van Laarhoven
Stef Willems
Robert van de Kamp

Wat is er anders dan voorheen? Bondscoach Ron van der Hoff geeft antwoord: 

“Vanaf dit seizoen valt Jong Oranje niet meer onder de verantwoordelijkheid van één bondscoach Jong Oranje, maar direct onder die van de coaching staf van het voltijd programma op Papendal. Ik ben er, samen met Jacqueline van Rozendaal en Peter Elzinga, van overtuigd dat we een leuke ambitieuze groep hebben geformeerd waarmee we aan de slag kunnen. Daarnaast ben ik heel enthousiast dat we voor de schiet technische ontwikkeling van de sporters nauw gaan samenwerken met de RTC trainers in het land. De talentvolle schutters zullen, ook in deze sportief onzekere tijden, elkaar sterker maken met behulp van al deze trainers en coaches.”