Vandaag is Handboogsport Nederland versterkt met een nieuw gezicht: Sabine Brok. Ze zal de sport ondersteunen als projectleider en we zijn erg enthousiast om haar als collega te verwelkomen. Hieronder haar introductie.

Ik ben Sabine Brok, 32 jaar. Al jaren ben ik verbonden met de NHB als lid en verenigingssecretaris. Vanaf nu ook als projectleider op het bondsbureau. Voor mij betekent dit dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken. Een cliché misschien, maar wel waar!
 
Als projectleider ga ik mij inzetten om mensen en organisaties binnen en buiten deze prachtige sport met elkaar te verbinden. Er liggen nog een hoop kansen op dit gebied die ik samen met mijn collega’s, de verenigingen en de leden hoop te vertalen naar projecten die de sport versterken en laten groeien.
 
Zodra het weer verantwoord is, hoop ik met zoveel mogelijk schutters persoonlijk in gesprek te gaan. De sporter staat immers centraal. Wie weet schieten we er een rondje bij!

Wil je Sabine mailen? Dat kan via sabinebrok@handboogsport.nl of projecten@handboogsport.nl