Tijdens de lockdown blijven we de sport stimuleren. Daarom hebben we nu de #BacktoArchery Remote 1440 Round en de #BacktoArchery 2D Animal Target Outdoor Round. Beiden starten op maandag 5 april 2021 en duren t/m zondag 2 mei 2021. Je schiet bij je eigen vereniging en de scores worden centraal geregistreerd.

Nu de zomertijd is ingegaan en de lente volop aanwezig is, is het weer steeds aantrekkelijker om lekker buiten een pijltje te schieten. Om het competitiegevoel en verenigingsleven te stimuleren zijn er twee wedstrijdvormen opgestart, waarmee iedereen zich kan meten met handboogsporters vanuit het hele land: de #BacktoArchery Remote 1440 Round en de #BacktoArchery 2D Animal Target Outdoor initiatieven. Schrijf je in bij het event die jou het meest aanspreekt! Of voor beiden als je niet meer kunt wachten om te schieten.

 

#BacktoArchery Remote 1440 Round

Op verschillende momenten schiet je vier afstanden, afhankelijk van leeftijd en boogtype van 20 tot 90 meter. Het maakt dus niet uit met welke boog je schiet of hoe jong je bent; iedereen kan meedoen.

Klik hier voor de gedetailleerde wedstrijdinformatie.

Schrijf je snel en kosteloos in via
het inschrijfformulier.

 

#BacktoArchery 2D Animal Target Outdoor 

Bij de de #BacktoArchery 2D Animal Target Outdoor kun je in zes verschillende boogklassen schieten op vier verschillende 2D-blazoenen. Er zijn daarbij drie verschillende afstanden. Alle leeftijden kunnen meedoen.

Klik hier voor de gedetailleerde wedstrijdinformatie.

Schrijf je snel en kosteloos in via het inschrijfformulier.

 

Deel je ervaringen

Je kan je mooie momenten, scores en/of foto’s die je hebt gemaakt delen in de #BacktoArchery facebookgroep met andere schutters.