In het weekend van 18 en 19 september wordt het NK Veld 2021 gehouden in Ysselsteyn. Uiteraard onder voorbehoud van de corona-situatie op dat moment. Inschrijven voor dit kampioenschap is alvast mogelijk en er geldt een open inschrijving.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Toelichting op het besluit voor deze vroegtijdige opening van de inschrijving:
oorspronkelijk stond het NK Veld gepland voor het laatste weekend van juni, in Zoetermeer. Vanwege de huidige coronamaatregelen, de onzekerheid over de korte termijn en de voorbereidingstijd die nodig is, is het besluit genomen om het NK Veld op een later moment in het jaar te organiseren.
De reguliere Field Cup-wedstrijd van Ysselsteyn stond al langer gepland voor het weekend van 18 en 19 september. De eerste inschrijvingen voor die wedstrijd waren al binnen. De vereniging Ons Genoegen Ysselsteyn heeft zich bereid getoond de organisatie van het NK Veld op zich te nemen, waardoor deze wedstrijd nu is omgedoopt tot het NK Veld 2021. Om de inschrijving niet tijdelijk te hoeven onderbreken is het dus nu al mogelijk om jezelf aan te melden.

Over de inschrijving voor overige kampioenschappen volgt binnenkort verdere informatie.