Op zondag 11 april heeft Handboogsport Nederland in samenwerking met Ons Genoegen Ysselsteyn een Veldronde georganiseerd. Het werd een dag waar velen naar hadden uitgekeken. Het weerzien met bekenden uit de handboogsport, het samen kunnen sporten en het gevoel van competitie zorgden voor enthousiasme.

Dit evenement betrof een pilot in het kader van “testen voor toegang”. Op basis van een recent negatief coronatestresultaat kregen de deelnemers toegang.  Tijdens de wedstrijd werden de hygiënevoorschriften – zoals de 1,5-meter regel en het gebruik van mondkapjes – goed nageleefd.

We bedanken alle deelnemers, scheidsrechters en in het bijzonder de vrijwilligers van Ons Genoegen Ysselsteyn voor hun waardevolle bijdrage aan deze geslaagde pilot. Bekijk via de links hieronder de uitslagen en de foto’s van deze unieke dag.
Uitslag Veldronde Ysselsteyn, 11 april 2021
Fotoverslag 

Zie ook onderstaand media-overzicht voor verdere publicaties.

Hopelijk vormt deze testwedstrijd de opmaat naar meer handboogevenementen in de nabije toekomst. We blijven ons inzetten voor heropening van de handboogsport, vanuit de overtuiging dat we dat veilig en verantwoord kunnen doen. Uiteraard houden we ons daarbij te allen tijde aan de geldende maatregelen en protocollen. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.