Henk Ketelaars, voorzitter van Concordia Sint-Oedenrode en organisator van menig veldwedstrijd ontving zaterdag 10 juli een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Van Rooij van de gemeente Meierijstad. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Als bekroning van zijn grote inzet voor de handboogsport, sporters en zo dus de gehele handbooggemeenschap heeft Henk een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Sinds 1996 is Henk lid van Concordia Sint-Oedenrode en hij heeft nooit stilgezeten. Hij was zeven jaar secretaris en veertien jaar voorzitter. Verder is hij actief als wedstrijdleider en al 20 jaar de drijvende kracht het Bollenbokaal-toernooi en de organisatie van de veldwedstrijden. Deze onderscheiding komt dan ook zeker niet onverwachts, die is meer dan verdiend. 

Namens de NHB heeft bondsbestuurslid Bas van den Berg na de uitreiking een bos bloemen gegeven.

Benieuwd naar het volledige verhaal en de foto’s, klik hier voor het artikel op mooirooi.nl.