Gangmaker in de 3D-wereld Arthur Verschuren heeft in augustus voor zijn inzet en verdiensten voor de handboogsport een gouden bondsspeld gekregen. Die kreeg hij tijdens de mede door hem georganiseerde 3D-wedstrijd in ‘zijn’ Gemert.

Arthur is altijd bezig om de 3D discipline/wedstrijden beter en sterker te maken. Hierdoor is mede een van de grondleggers van de Shooter of the Year wedstrijdserie. Een serie om de 3D-discipline leuker en sterker te maken. Zijn passie voor het schieten komt overal sterk naar voren. In alles is Arthur enorm betrokken bij de handboogsport, lokaal, nationaal en internationaal.

Dit wordt door de NHB meer dan gewaardeerd en daarom heeft het bestuur besloten Arthur te onderscheiden met deze speld. Bestuurslid Jeroen Faro heeft deze aan hem uitgereikt; de foto is genomen door mede-bestuurslid Bas van den Berg.

Arthur, gefeliciteerd! En ga zo door!