Zondag 12 september op het EK veld werden de individuele finales geschoten. Gaby en Mike Schloesser mochten vandaag het vuur aan de schenen leggen van hun tegenstanders.

Gaby was in de ochtend als eerste aan de beurt. Ze moest het opnemen tegen de Sloveense Ana Umer nadat ze de halve finale had verloren tegen de Italiaanse Chiara Rebagliati die uiteindelijk zich kampioen van Europa mocht noemen. Met spannende finale van 54* 4+ – 54 4 tegen de Slowaakse Denisa Barankova pakt zei de titel. De finale om het brons heeft Gaby jammer genoeg niet gewonnen dat eindigde in 57 – 54. Het hoogte punt van dit toernooi voor Gaby is toch wel het ticket voor de World Games.

Mike Schloesser pakt op spannende wijze brons
Mike zag zijn titel ambities waren inde halve finale in rook op gaan door de sterke Italiaan Marco Bruno, wat eindigde in een 68 Р66 in het voordeel van de Italiaan. Die zelfde Marco Bruno moest zijn ere toekennen aan de Kroaat Domagoj Buden die de titel pakte (70 -65). Er was voor Mike nog steeds een medaille te winnen en dat ging tot het gaatje. De Duitser Henning Luepkemann legde het vuur aan de schenen maar ¨Mister perfect¨ wist zijn koel te houden. Mike pakt brons! Het eindigde uiteindelijk in 68* 6 Р68 5 in het voordeel van Mike.

De volledige uitslag vind je hier
Foto collage vind je hier