Tim Buitenhuis zal vanaf vandaag Handboogsport Nederland versterken op het gebied van communicatie.

Ik ben Tim Buitenhuis, 27 jaar, en wellicht meer bekend als de fotograaf op de wedstrijdvelden. Mijn achtergrond zit in de vormgeving en communicatie en daarmee ben ik een manusje-van-alles die invulling kan geven aan het brede takenpakket van een communicatiemedewerker binnen Handboogsport Nederland.

Als jongetje van 8 maakte ik kennis met de Handboogsport bij ACE-Xclusive in Ede waarna ik meer te zien was op de veldwedstrijden dan de indoorcompetitie. De laatste jaren ben ik eigenlijk alleen nog maar met camera op de wedstrijden te vinden, maar de boog is zeker nog niet weg. Mocht de naam Buitenhuis je bekend voorkomen dan is dat niet gek. Mijn broertje Niels kunnen jullie kennen als scheidsrechter en mijn vader Gerrit die zich bezighoudt met I@nseo en onder andere de Lowlands Archery Series.

 
Als communicatiemedewerker ga ik mij inzetten om de zichtbaarheid van onze sport in alle disciplines te vergroten. Denk hierbij aan de nieuwsbrieven, sociale media, partners, wedstrijden, strategie, mooie verhalen en meer! Hier zal ik gemiddeld zo’n 30 uur per week aan besteden om daarnaast nog genoeg tijd over te houden voor mijn fotografie werkzaamheden tijdens bijvoorbeeld de Dakar Rally.
 
Ik hoop jullie graag op de wedstrijden te zien en schroom niet om op andere momenten contact op te nemen!

Heb je een opmerking, vraag of mooi verhaal? Mail mij dan via timbuitenhuis@handboogsport.nl of communicatie@handboogsport.nl