Na de sterke kwalificatie van eerder deze week hebben de dames recurve vandaag het zilver gewonnen tijdens de European Grand Prix in het Bulgaarse Plovdiv. Na een 6-2 winst in de kwartfinales, en een 5-3 winst in de halve finales moesten Quinty, Gaby en Laura hun meerdere erkennen in de als eerste gekwalificeerde Italiaans dames.

Het heren recurve team kwam te kort om in de bronzen finale de Kroaten te verslaan. Willem, Yael en Kay wonnen in de kwartfinale sterk met 6-0 van onze Belgische zuiderburen. Maar in de halve finale waren de als eerste gekwalificeerde Italianen te sterk.

Morgen staan de individuele finales op het programma in Plovdiv. Laura van der Winkel schoot een sterke kwalificatie waarmee zij boven aan de ranking begon aan de eliminaties. De kwartfinale won Laura overtuigend door met 6-0 te winnen van de Turkse Ezgi Basaran. Morgen zal de Italiaanse Chiara Rebagliati haar tegenstander zijn in de halve finale.
Willem Bakker is bezig aan een sterk toernooi. Hij kwalificeerde zich als 17e eerder deze week schoot zich sterk door de eliminaties. De kwartfinale won hij met 6-2 van de Franse Clement Jacquey. In de halve finale morgen zal de Turkse Efe Gurkan Maras zijn tegenstander zijn.