Van 6 tot en met 12 juni is het Europees Kampioenschap Outdoor in München. Voor TeamNL Handboog komen er twaalf sporters in actie, drie in iedere discipline.

Na een sterke European Grand Prix komen Gaby Schloesser, Laura van der Winkel en Quinty Roeffen opnieuw samen in actie bij de dames recurve tijdens dit continentale kampioenschap. De heren die namens TeamNL Handboog zullen afreizen zijn Steve Wijler, Gijs Broeksma en Rick van der Ven.

De drie heren die met de compound boog in München aan de lijn staan zijn Mike Schloesser, Sil Pater en Stef Willems. Een selectie met veel gegadigden voor de slechts drie beschikbare plekken. Bij dames compound wordt TeamNL Handboog vertegenwoordigd door Sanne de Laat, Martine Stas-Couwenberg en Jody Vermeulen.

Vanuit de technische staf zullen Jacqueline van Rozendaal (coach), Peter Elzinga (coach), Marcel van Apeldoorn (coach), Cas Karsenberg (fysio) en Willem van de Worp (teammanager) de sporters begeleiden.