Wat is er nou leuker dan handboogschieten? Juist! Handboogschieten met je leeftijdsgenoten! Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van de Lowlands Archery Series Jeugd (voorheen JeugdFITA Cup) van start. Een unieke serie wedstrijden, speciaal bedoeld voor onze jeugdleden. Wedstrijden gaan over 3 x 36 pijlen. Afstanden variëren van 20 meter voor de allerjongsten , tot 70 meter voor de oudste jeugdcategorie.

Het is mogelijk om voor één enkele wedstrijd in te schrijven. Echter, aan hoe meer wedstrijden je deelneemt, hoe groter de kans dat je er aan het einde van het seizoen met de felbegeerde beker vandoor gaat. Meer informatie over de Lowlands Archery Series Jeugd vind je het wedstrijdreglement.

Wedstrijdkalender Lowlands Archery Series Jeugd 2022
Stage 1: 5 jun 2022 – Landmans Unie Schijndel
[INSCHRIJVEN]

Stage 2: 12 jun 2022 – De Meierijers Berkel-Enschot
[INSCHRIJVEN]

Stage 3: 26 jun 2022 – HBSA Almere
[INSCHRIJVEN]

Stage 4: 6 aug 2022 – Rozenjagers Stein
[INSCHRIJVEN]

Stage 5: 27 aug 2022 – Waterlandschutters Purmerend
[INSCHRIJVEN]

Stage 6: 10 sep 2022 – Sint Sebastiaan Goirle
[INSCHRIJVEN]