Op de finale dag voor de compound sporters was er zowel goud en zilver voor TeamNL Handboog op het Europees Kampioenschap Outdoor in München.

Mike Schloesser won individueel de continentale titel in de gouden medaille match tegen de Turk Yakup Yildiz. Mike liet slechts twee punten liggen waarvan een in de eerste ronde waar Yildiz 30 punten neerzette. Maar in de tweede ronde nam Mike de leiding over en won hij na vijf ronden met 148-146.

Eerder op de dag wonnen de compound heren het zilver in de finale tegen Turkije. Mike Schloesser, Sil Pater en Stef Willems kwalificeerden zich eerder deze week als tweede team. Na een gelijke eerste ronde waren het de Turken die een zeer sterke wedstrijd schoten, en geen enkele punt meer lieten liggen.

Morgen schieten Gabriela Schloesser en Rick van der Ven de gouden finale voor mixed teams tegen Duitsland.