De Nederlandse Handboog Bond (NHB) heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met een nieuwe kledingpartner, Erreà Sport. Tot en met december 2024 is Erreà de officiële kledingpartner van de Nederlandse Handboogbond. Naast de functionele wedstrijdkleding voor de sporters zal Erreà Sport ook alle sporters en begeleiders voorzien van representatieve vrijetijdskleding welke gedragen zullen worden voor, tijdens en na de wedstrijden en trainingen.

Reinier Hartman, Algemeen Directeur van Erreà Sport Nederland:
We zijn erg blij dat we de Nederlandse Handboog Bond hebben omarmd. Vanwege de sportieve en succesvolle prestaties van de Nederlandse Handboogsport zijn we zeer trots op deze samenwerking. We hebben als doel om onze kennis en expertise op het gebied van functionele teamkleding, welke we in eigen beheer ontwikkelen en produceren, goed in te zetten om zodoende in samenwerking met de Nederlandse Handboogbond de komende jaren geweldige sportieve resultaten te realiseren. Daarnaast willen we via de Nederlandse Handboog Bond ook graag in contact komen met alle Nederlandse Handboogverenigingen om ook hun te voorzien van goede en functionele club/kledinglijn adviezen.

Arnoud Strijbis, Algemeen Directeur NHB:
We zijn erg blij dat we met Erreà Sport een merk met internationale allure aan ons hebben weten te binden. Dit Italiaanse bedrijf een bekende in de handboogwereld, ook al omdat Erreà al jarenlang kledingpartner is van World Archery en een aantal andere nationale teams. Afgelopen jaar zijn we tijdens de Coronapandemie al begonnen met de samenwerking die zal lopen tot eind 2024, het jaar waarin we nieuwe successen willen behalen op de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs, evenals op alle andere nationale en internationale handboogevenementen. Naast kleding voor de nationale selecties worden ook de NHB-scheidsrechters gekleed door Erreà. Daarnaast willen we zorgen voor kleding voor verenigingen en fans. Een uitgebreid aantrekkelijk pakket gebaseerd op vertrouwen in de goede samenwerking.