TeamNL Handboog komt met vier sporters in actie op de World Games in Birmingham. Van donderdag 7 juli tot en met zondag 17 juli vinden de World Games plaats in het Amerikaanse Birmingham. De World Games vinden iedere vier jaar plaats, in het jaar na de Olympische Zomerspelen.

Het Handboogschieten is verspreid over twee disciplines, target en veld. Er zal in de targetdiscipline met compoundbogen worden geschoten, en in veld discipline met recurve en barebow. Het target toernooi vindt plaats op 8 en 9 juli, het veldtoernooi begint op 10 juli en zal op 15 juli eindigen met de finales.

Gabriela Schloesser is de enige Nederlandse die in de velddiscipline in actie komt bij de dames recurve. Bij de compound heren (target) is het Mike Schloesser die zal gaan strijden voor de overwinning, en bij de compound dames (target) zijn het Jody Beckers en Sanne de Laat die zich gekwalificeerd hebben.

Het uitzendschema is nog niet bekend maar de World Games organisatie heeft een overeenkomst met Olympic Channel Services (OCS) waardoor de World Games 2022 te volgen zijn via Olympic Channel.