Vanaf vrijdag 1 juli kan er ingeschreven worden voor de NHB Bondscompetities Indoor & 25m1pijl seizoen 2022/2023. Evenals vorig seizoen worden aanmeldingen verzameld via het online platform MijnHandboogsport. Sporters hebben de mogelijkheid om zichzelf in te schrijven voor de individuele competities. Verenigingen hebben eveneens de mogelijkheid om hun sporters in te schrijven, voor zowel de individuele als de teamcompetities.


Nieuwe benamingen wedstrijdklassen

Ten opzichte van vorig seizoen is de benaming van een aantal wedstrijdklassen aangepast naar de nieuwe internationale richtlijn hiervoor.
Onderstaand een overzicht van de wijzigingen.

Seizoen ’21/’22 Seizoen ’22/’23
Instinctive Bow Traditional
Asp. t/m 10 jaar Onder 12
Asp. 11-12 jaar Onder 14
Cadetten Onder 18
Junioren Onder 21
Senioren 21+

Rayon- en Bondskampioenschappen

Een andere wijziging ten opzichte van vorig seizoen is dat sporters bij inschrijving voor de Regiocompetitie al aan kunnen geven of zij verderop in het seizoen kans willen maken op deelname aan de Rayon- en Bondskampioenschappen.

 

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account op MijnHandboogsport, of bij het aanmelden voor de competitie?
Raadpleeg dan de handleiding.