Op zaterdag 17 september a.s. zal op TeamNL Centrum Papendal de jaarlijkse talentendag voor de instroom van de Regionale Talent Centra (RTC’s) van de NHB georganiseerd worden. Deze dag is bedoeld voor jonge wedstrijdschutters recurve en/of compound met en zonder beperking. Zij worden die dag beoordeeld door de (hoofd)trainers van de RTC’s om te kijken of de sporter voldoende ontwikkelingspotentie heeft om in kunnen stromen in een RTC voor het komende seizoen (1 oktober 2022 t/m september 2023).

De NHB heeft al haar leden uit de geboortejaren 2004 t/m 2010 daarvoor een mail gestuurd waarin zij worden uitgenodigd om zich aan te melden en hun wedstrijdscores op te sturen. De besturen van onze verenigingen en rayons, maar ook alle trainers die in ons ledensysteem geregistreerd staan met een afgeronde NHB-trainersopleiding hebben daarvoor een vooraankondiging ontvangen zodat zij vast op de hoogte zijn van de mail die naar de sporters wordt verzonden.

Er is nog plek de jaarlijkse talentendag, dus heb je interesse om te groeien als sporter. Meld je dan aan via: rtc@handboogsport.nl