De 86-jarige Bert Neijnens uit Tungelroy ontving recentelijk op de ledenvergadering van HBV Ontspanning Tungelroy de Zilveren Bondsspeld voor zijn 70-jarig lidmaatschap. Daarmee bewijst de heer Neijnens dat je op jonge leeftijd gegrepen kunt worden door onze mooie sport en er nog lang plezier van kunt hebben.

Bert Neijnens is niet alleen al 70 jaar lid en actief in de Handboogsport maar ook 40 jaar secretaris/bestuurslid geweest van HBV Ontspanning Tungelroy. Daar is hij actief betrokken geweest bij de bouw van het mooie verenigingslokaal in 1988 en bij de verbouwing in 1995-1996.
Naast zijn ondersteunende taken voor de vereniging is Bert Neijnens driemaal tot koning van de vereniging gekroond en won hij meer dan eens het goud op de veteranendag. Een handboog carrière met vele hoogtepunten. Nog steeds schiet hij elke week zijn pijlen tijdens de trainingsavonden, wedstrijden.

Een handboog carrière met vele hoogtepunten. En nog altijd schiet hij elke week zijn pijlen tijdens de trainingsavonden en wedstrijden.

Namens de Handboogsport willen wij Bert feliciteren met zijn jubileum en danken voor zijn inzet voor de sport.