Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober vond het Nederlands kampioenschap 3D plaats in het Noord-Brabantse Lierop. Ruim 300 schutters in 23 verschillende categorieën begonnen het weekend met een regenachtige eerste dag. Twee parcoursen, ieder uitegezet door een lokale vereniging met Oude Roem Handhaven (O.R.H.) Someren als gastheer, boden een variatie aan terrein, doelen en uitdaging. De tweede dag begon met enkele regendruppels maar klaarde al snel op naar een mooie dag. Menig schutter kon een regenboog bewonderen tijdens de wedstrijd. Na twee bepalende shoot-off’s konden de nieuwe nationale kampioenen worden gekroond bij een mooie ondergaande zon.

Wij willen Jesse, Cathrina, Dax, Sjan, Kirsten, Susan, Chantal, Natascha, Judith, Reeve, Sylvia, Dolf, Leon, Arthur, Sander, Tom, Jaap, Rick, Chris, Linde, Fenno, Tim, Merel Madelief en Rick feliciteren met hun nationale titel! Bij de teams wint  Sint Sebastiaen de technische klasse, en ABC Taxus de traditionele klasse.

Uitslagen