Zaterdag is het zover, de Dag van de Handboogsport 2022 in Amersfoort. Een dag voor workshops en clinics voor iedereen uit de handboogsport, van schutter tot bestuurder. We hebben een mooi programma en hieronder vind je nog de laatste details en aandachtspunten.Aanmelding workshops

Bezoekers die zich hebben aangemeld zijn vanaf 09:00 welkom op locatie (Sportpark Bokkeduinen 11); het programma start om 09:30. Bij de entree van de locatie is een aanmeldbalie, waar je je kunt aanmelden en kunt kiezen naar welke workshops/clinics je gaat. Daarna staat koffie en thee klaar! We leggen kleurkaartjes neer die corresponderen met de verschillende workshops. Je pakt voor elke ronde het bijbehorende kaartje. Hierbij geldt vol = vol! Zaterdag is ook duidelijk waar welke workshop plaatsvindt; alle zalen zijn voor iedereen toegankelijk.

 

TIPS

  • Houd in je kledingkeuze rekening met de workshops van je voorkeur. Het is bijvoorbeeld beter om niet in een spijkerbroek te komen als je mee wilt doen aan de clinic Run Archery.
  • Voor de clinic ‘schieten met Oranje’ moet je je eigen boog meenemen. Voor de overige clinics en/of workshops is dit niet nodig.
  • Zaterdag is er ook ruimte om idee├źn voor en over de toekomst van de handboogsport naar voren te brengen. Daar mag je gerust vooraf al over nadenken!

 

PROGRAMMA