Met de afsluiting van het outdoorseizoen nog vers in het geheugen, is het alweer bijna tijd voor de eerste indoorwedstrijden. Ook in de wintermaanden hoeven handboogsporters niet stil te zitten en zijn er weer volop wedstrijden te schieten. Bij deze presenteren we de Lowlands Archery Series Indoor 2022/2023. Deze wedstrijdserie bestaat dit seizoen uit maar liefst zeven wedstrijden.

Er wordt geschoten op een afstand van 18 meter, in de materiaalklassen recurve, compound en barebow. Iedere wedstrijd bestaat uit een kwalificatieronde over 60 pijlen, gevolgd door finalerondes volgens het unieke Lowlands-concept. Hierbij blijven sporters in de wedstrijd, ook wanneer zij een wedstrijd verloren hebben. Meer hierover lees je in het wedstrijdreglement onderaan deze pagina.

Onderstaand een overzicht van de wedstrijden.
Klik op een wedstrijd naar keuze voor verdere informatie en de mogelijkheid tot inschrijven.

Klik hier voor het wedstrijdreglement van de Lowlands Archery Series Indoor 2022/20223