MijnHandboogsport wordt steeds verder uitgebouwd. Het is dan ook mooi om te zien dat steeds meer sporters en verenigingsbestuurders hun weg naar het online platform weten te vinden. Na eerdere implementaties van de recordregistratie en ondersteuning voor de bondscompetities, presenteren we nu de nieuwe online wedstrijdkalender. Met deze kalender bieden we verenigingen dé kans hun wedstrijden in de etalage te zetten en administratieve zaken rondom die wedstrijden te regelen. Sporters kunnen zich online inschrijven en betalingen van inschrijfgeld verrichten. 

Voor verenigingen
Organiseert jouw vereniging een wedstrijd op of na 1 januari 2023? Meld deze dan nu aan via MijnHandboogsport. MijnHandboogsport biedt plaats aan wedstrijden in alle disciplines en heeft ook specifieke ondersteuning voor IFAA-wedstrijden.
In de handleiding voor verengingen lees je vanaf pagina 33 hoe de Hoofd Wedstrijd Leider (HWL) van jouw vereniging dat kan doen.

Voor sporters
De komende weken, maanden en jaren zal de kalender steeds verder gevuld worden met allerlei aankomende handboogevenementen. Op dit moment is het aantal evenementen dat in de kalender is opgenomen nog vrij beperkt maar daar zal spoedig verandering in komen.
Als sporter klik en scroll je makkelijk door de kalender, kan je de details van de wedstrijd inzien en vind je inschrijfinformatie. Aanmeldingen en betalingen regel je eveneens via de website en je ontvangt daarvan e-mailbevestigingen.
In de handleiding voor NHB-leden lees je vanaf pagina 18 stap-voor-stap hoe een en ander in zijn werk gaat.

Na 1 januari 2023 nemen we afscheid van de huidige wedstrijdkalendermodule.