Op zaterdag 14 januari zijn er tien handboogsporters geslaagd voor hun handboogtrainer 2 proeve van bekwaamheid.

De proeve van bekwaamheid vond plaats bij AHV Centaur Amersfoort, waar de trainers ook de drie workshops hebben gevolgd die onderdeel zijn van de opleiding. Naast de workshops hebben zij onder begeleiding van een praktijkbegeleider praktijklessen gegeven op de vereniging.

Als Handboogtrainer 2 (HBT2) kunnen de geslaagden aan de slag als volwaardig assistent trainer binnen een vereniging. De nadruk ligt op jeugdtraining; introductie en kennismaking met de handboogsport. Dit was tevens de eerste trainersopleiding waarbij de nieuwe Toetsingscommissie actief was.

Gefeliciteerd nieuwe handboogtrainers!

– Cornelis Martens (Robin Hood)
– Piet Lankhuijzen (HS Hilversum)
– Benthe Peijen (Schutterij Ravenstein)
– Arold Ghijzen (Sint Hubertus)
– Luana Lippold (Agon Sagitta)
– Sjoerd Putters (De Wet’s Zonen)
– Piet Kuitert (HBSV Achilles)
– Heleen van der Valk (HBSV Achilles)
– Ray Matuszewski (HBV Ontspanning)
– Steve Wijler (HBV Ons Genoegen)