Op zondag 12 maart trokken maar liefst 53 jeugdschutters vanuit het hele land naar De Heerlijkheid in Ammerzoden voor het NK Indoor Aspiranten 2023. Ten opzichte van vorig jaar was het aantal deelnemers aan dit kampioenschap meer dan verdubbeld. Een hele mooie ontwikkeling en goed voor de toekomst van onze sport!

Er werd geschoten in twee leeftijdscategorie├źn; Onder 12 en Onder 14. Onder luide aanmoediging van papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zetten alle deelnemers hun beste beentje voor en werd het een leuke wedstrijd voor iedereen.
Na afloop reikte Handboogsport Nederland-bestuurslid Bas van den Berg de felbegeerde NK-medailles uit aan de nummers 1, 2 en 3 van iedere categorie. Tevens ontvingen alle deelnemers de inmiddels befaamde Handboogsport Nederland-leeuwenknuffel “X’ie”.

Klik hier voor alle uitslagen van het NK Indoor Aspiranten 2023.

Speciaal woord van dank aan het vrijwilligersteam van De Heerlijkheid Ammerzoden en het scheidsrechtersteam, voor een geslaagde wedstrijddag.

Foto: BowePics