In het weekend van 18 en 19 maart vonden de BK Indoor Individueel plaats. Op zaterdag kwamen de jeugdcategorieën Onder 18 en Onder 21 in actie. Op zondag was het de beurt aan de senioren. In totaal werd op er op acht verschillende locaties geschoten en de opkomst was erg goed.

Na een kwalificatieronde over 60 pijlen, plaatsten de beste 16 sporters per categorie zich voor de achtste finales. Daarin werd via 1-tegen-1 duels toegewerkt naar de uiteindelijke gouden finale. De sterke en goed bezette deelnemersvelden zorgden ervoor dat de nummers 1, 2 en 3 hun medaille niet cadeau kregen. Er was een dag lang sportieve strijd, focus en uithoudingsvermogen voor nodig. Zo vormden de BK een mooi slotstuk van de individuele NHB Bondscompetitie Indoor, seizoen 2022/2023.

Klik hier voor de uitslagen van alle categorieën.

Het podium van Recurve Klasse 4 met v.l.n.r. Wim Koenen (ARC Rotterdam), Sandy Russchenberg (Gravin Jacoba van Beieren, Gouda) en Rob Koppers (De Zwartmikkers, Middelbeers).