In het weekend van 22 en 23 april aanstaande worden de individuele Rayon Kampioenschappen 25m1pijl gehouden. Alle sporters die eerder in het seizoen minimaal zes wedstrijden hebben geschoten in de Regiocompetitie, komen in aanmerking voor deelname aan deze kampioenschappen. 

Inmiddels zijn alle Regiocompetitie-scores verwerkt en vastgesteld. Op basis daarvan zijn de deelnemerslijsten voor de Rayon Kampioenschap vastgesteld. In iedere wedstrijdklasse is plaats voor maximaal 24 sporters. Sporters zijn gerangschikt op volgorde van hun gemiddelde score in de Regiocompetitie.

Klik hier voor de deelnemerslijsten van het Rayon Kampioenschap 25m1pijl Individueel seizoen 2022/2023
Boven iedere wedstrijdklasse wordt tevens vermeld waar en wanneer de betreffende klasse precies in actie komt.
*Voor enkele klassen geldt dat de datum en locatie nog niet vaststaan. Die informatie wordt zo spoedig mogelijk toegevoegd.

 

Inschrijven voor de Rayon Kampioenschappen Teams 25m1pijl is nog mogelijk t/m donderdag 6 april.
Klik hier voor meer informatie daarover.
Deze teamkampioenschappen vinden plaats op 13 en 14 mei.