Afgelopen zondag heeft Jody Beckers, lid bij OGIO Eindhoven, de Gouden Bondsspeld ontvangen voor haar jarenlange inzet als topsporter en behaalde successen.

Tijdens het Koningsschieten op de vereniging bij OGIO viel er meer te vieren want Jody Beckers ontving uit handen van Henk Miltenburg, secretaris van NHB, de Gouden Bondsspeld voor al haar jaren als Topsporter en prestaties die zij voor onze mooie sport heeft behaald. Een sportief verleden met als kers op de taart de zilveren medaille tijdens de World Games samen met Mike Schloesser.

Jody maakte haar internationale debuut 15 jaar geleden in 2008 en behaalde onder andere medailles op het EK outdoor in 2018 en 2021 (zilver met het team) tijdens de World Cups in 2018, 2019 en 2021 (brons met het team, zilver individueel en goud met het team) en recent op de World Games in 2022 (zilver met mixed team). Op 1 juli 2019 was haar hoogste World Ranking als derde bij de compound vrouwen en een hoogste kwalificatie score van 701 punten.

Wij zijn als bond trots op Jody en willen dit met deze Gouden Bondsspeld overbrengen.