Op maandag 15 mei heeft de technische staf aan de sporters bekendgemaakt wie er tijdens de European Games in actie zullen komen.

Bij recurve zijn het Gaby Schloesser, Steve Wijler, Senna Roos en Gijs Broeksma die geselecteerd zijn. Daarnaast is Laura van der Winkel aangewezen als reserve voor Gaby, en Rick van der Ven als reserve voor de recurve heren.

De compound selectie is eerder al bekend gemaakt omdat daar geen sprake was van een team. Op individuele basis zijn Mike Schloesser en Sanne de Laat geselecteerd. De technische staf heeft er ook hier voor gekozen om reserves aan te wijzen. Sil Pater is als reserve voor Mike aangewezen, en Martine Stas-Couwenberg als reserve voor Sanne.

De European Games is een terugkerend multisportevenement dat om de vier jaar georganiseerd wordt. Het wordt georganiseerd door de Europese Olympische Comit├ęs. Het wordt telkens gehouden in het jaar voorafgaand aan de eerstvolgende Olympische Zomerspelen.