Stef Willems heeft op zijn vereniging ‘Oefening Baart Kunst’ in Hapert, waar het voor hem allemaal begon, de Handboogaward voor het Handboogmoment van het jaar 2022 ontvangen. Onder toeziend oog van familie en een nieuwe lichting jeugd, die aan het trainen was, en actieve vrijwilligers nam hij de award in ontvangst.

Stef krijgt deze Award voor zijn prestatie in de gouden finale tijdens de Youth Cup in Boekarest. Op zaterdag 30 juli 2022 stond Stef Willems in de gouden finale van de Youth Cup in de Roemeense hoofdstad, waar hij zijn eerste internationale individuele medaille ooit behaalde. Stef won de finale en verbeterde ondertussen ook nog eens – met een score van 150 punten (met 7x’en) – het nationale juniorenrecord van Mike Schloesser uit 2014. Een prachtig moment voor deze jonge talentvolle sporter, die afgelopen jaar ook al heeft geproefd aan het schieten van internationale seniorenwedstrijden.