Tijdens het komende indoor seizoen kun je deelnemen aan de IFAA Grand Prix in Nederland. Tijdens de Grand Prix schiet je vier wedstrijden onder de IFAA regels, dit maakt het de perfecte manier om te trainen voor de EIAC.

Dutch Open Archery te Gieten, HBS VZOS te Santpoort Noord, HBS Pijlsnel te Landsmeer en Het Haagsch handboogschuttersgilde van Sint Sebastiaen organiseren samen een indoor toernooi volgens de IFAA regels.

25 & 26 november 2023: Dutch Open Archery te Gieten
20 en 21 januari 2024: HBS VZOS te Santpoort Noord
17 en 18 februari 2024: HBS Pijlsnel te Landsmeer
10 maart 2024: St. Sebastiaen te Wassenaar

Tijdens deze toernooien wordt de mogelijkheid gegeven om de Standard en de Flint te oefenen voor de EIAC (Europese Indoor Archery Championships) die gehouden zal worden van 18 tot en met 22 maart 2024 in Fuerteventura op de Canarische eilanden. De scores kunnen bijgeschreven worden op de IFAA Classificatie Kaart, minimaal 2 scores zijn noodzakelijk om deel te kunnen nemen aan de EIAC in Fuerteventura. Nieuwe IFAA Classificatie kaarten zijn bij ons op te vragen.

Bekijk hier de poster van de IFAA Grand Prix

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Koninklijke HandboogSport Nederland en ontvang iedere derde woensdag van de maand het laatste nieuws.