Mike Schloesser heeft vannacht het brons gewonnen tijdens de 2023 Hyundai Archery World Cup Final in Hermosillo. Mike kwam in de halve finale een punt te kort en schoot daardoor om het brons. Die bronzen finale wist hij te winnen met 150-149.

Tijdens de World Cup Final schoten de beste acht sporters van het World Cup seizoen tegen elkaar om de titel van het seizoen. Dit zijn de winnaars van de individuele world cups en hoogst genoteerde sporters op de wereldranglijst.

Mike begon als nummer twee in de kwartfinales tegen James Lutz met een 147 – 145 overwinning. Tijdens de halve finale tegen Prathamesh Jawkar uit India noteerde Mike een negen in de tweede set waar Jawkar foutloos bleef. Na de verloren halve finale schoot Mike om het brons, tegen de landgenoot van Jawkar. Abhishek Verma was zijn tegenstander en Mike bewees zijn titel ‘mister perfect’ want hij bleef foutloos en liet geen ruimte voor de Indiër.