Mark de Gier heeft afgelopen zondag de nationale titel Aangepast Sporten gewonnen in Zoetermeer. Op het veld van HKS Zoetermeer schoten vier sporters twee kwalificaties rondes en finale matches.

Aan de lijn stonden Mark de Gier (HBS Almere), Roy Klaassen (HBS Almere), Ricky Huggers (VZOD Volkel) en Tom Monaghan (HBV Ontspanning). Waar Mark en Roy in de kwalificatie lieten zien gewaagd aan elkaar te zijn was dat ook te zien tussen Ricky en Tom. De bronzen finale tussen Ricky en Tom werd gewonnen door Ricky Huggers. De gouden finale tussen Roy en Mark bleef spannend tot in de laatste twee sets waar Mark op voorsprong kwam.

Voor de uitreiking van de medailles stond KHSN Penningmeester Rob Boumans nog even stil bij de prachtige prestatie van Mark en Roy op de European Para Championships in Rotterdam waar zij als duo het brons wonnen.

Bekijk alle foto’s van het NK Aangepast Sporten op de KHSN beeldbank

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Koninklijke HandboogSport Nederland en ontvang iedere derde woensdag van de maand het laatste nieuws.