De nachtmerrie van iedere schutter en vereniging, een inbraak in het verenigingsgebouw en diefstal van bogen. Dat overkwam Handboogsportvereniging De Hockedam en haar leden kort geleden en wij willen iedereen vragen de ogen open te houden. De ogen open houden voor jullie eigen verenigingen, maar ook de ogen open voor het ontbrekende materiaal waar iemand van buiten onze sport niets mee kan.

Dit jaar heeft Handboogsportvereniging De Hockedam nog haar 40-jarig jubileum gevierd waarin dit feest centraal stond. Dat eindigt dit jaar zeer bedroevend met een inbraak. De impact hiervan uit zich bij de vereniging en haar leden in verdriet en boosheid, maar ondanks dat slaat iedereen de handen ineen. De saamhorigheid is groot en zo zie je wat een hechte groep leden de Hockedam heeft.

Wij willen jullie vragen die saamhorigheid nog groter te maken door samen uit te kijken naar de verdwenen materialen, en let goed op elkaar.

Dat moet opvallen als iemand daarmee thuis komt of probeert door te verkopen.Heeft u informatie over deze diefstal? Laat het de Politie weten via 0900-8844 of anoniem via -M- 0800-7000.