Solliciteren is niet meer mogelijk; de deadline is verstreken.

Koninklijke HandboogSport Nederland werkt aan een goed aanbod van competities, wedstrijden en kampioenschappen, waarmee jong en oud zich op diverse niveaus kan meten met andere sporters. Dit doet KHSN mede in samenwerking met de Nederlandse Curling Bond, met wie KHSN een werkorganisatie deelt, andere sportbonden en NOC*NSF. Vanwege uitbreiding van het bondsbureau zoekt KHSN een:

Medewerker wedstrijden en evenementen
(24 à 36 uur per week)

Wat is jouw rol?
Je bent een verbinder, relatiebeheerder en netwerker die samen met onze verenigingen, rayons en vele vrijwilligers wedstrijden, competities, kampioenschappen en evenementen organiseert. Jij bent de spin in het web, die zorgt dat iedereen weet wat hij/zij moet doen en de regie over de wedstrijdkalender voert.

Wat ga je doen?
Je bent de verantwoordelijke voor de planning van wedstrijden in de KHSN-wedstrijdkalender. Daarbij leg je de verbinding tussen verenigingen, rayons, (discipline)commissies en andere partijen die betrokken zijn bij de organisatie van wedstrijden, competities en evenementen.

Je werkt samen met de betrokken partijen om in ieder geval een gezamenlijke kalender tot stand te brengen, waarin zowel activiteiten van KHSN (waaronder Nationale Kampioenschappen, Rayonkampioenschappen, kwalificatiewedstrijden en wedstrijden in de Lowlands Archery Series) als wedstrijden van verenigingen of andere partijen zijn opgenomen. Je zorgt voor het ondersteunen van regiocompetitieleiders, scheidsrechters en wedstrijdleiders. Ook werk je aan het inrichten en oplossen van de logistieke- en organisatorische vraagstukken bij het realiseren van het wedstrijdprogramma. Omdat we veel met vrijwilligers werken zullen de werkzaamheden deels ook in de avonduren en/of weekenden zijn. Het voordeel is dat je jouw tijd flexibel kunt indelen.

Hoe ben jij?

 • Je hebt een proactieve, zelfstandige en daadkrachtige houding;
 • Je bent enthousiast om goede en mooie wedstrijden voor handboogsporters te organiseren;
 • Je hebt affiniteit met wedstrijdsport (handboogsport is een pré);
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je bent goed in plannen en organiseren;
 • Je bent resultaatgericht en kwaliteitsbewust;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

 • Een overeenkomst bij KHSN;
 • Een functie voor in eerste instantie bepaalde tijd (1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling);
 • Salaris conform de CAO Sport (2883 – 4121 euro) (schaal 8);
 • Wij werken hybride, dus je kunt deels vanuit huis werken en je bent natuurlijk regelmatig op pad. Standplaats kantoor is Papendal (Arnhem), het hart van de Nederlandse sportwereld;
 • Een sportlandschap dat volop in beweging is, met volop kansen om de verenigingssport te professionaliseren;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Een betrokken team met sportieve collega’s.

Tot slot
In het kader van ons VOG-beleid in de sport, vragen wij onze medewerkers om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). Het ontvangen van een VOG wordt opgenomen als ontbindende factor in de arbeidsovereenkomst. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.