Op zondag 7 april 2024 is er een extra opleidingsdag voor nieuwe wedstrijdleiders. Voor deze dag zijn nog enkele plekken beschikbaar! Wil jij alleen of met enkele clubgenoten meedoen? Laat het dan zo snel mogelijk weten via opleidingen@handboogsport.nl.

In de opleiding KHSN Wedstrijdleider staat de vraag “Hoe organiseer ik een handboogwedstrijd?” centraal. Tijdens deze cursus leer je waar je als wedstrijdleider rekening mee moet houden voorafgaand aan, tijdens én na een wedstrijd. Met de opgedane kennis ga je vervolgens thuis aan de slag met het schrijven van een draaiboek voor een zelf te organiseren wedstrijd. Het draaiboek wordt beoordeeld door de docent. Indien het draaiboek als voldoende wordt beoordeeld, ontvangt de cursist het door NOC*NSF erkende diploma KHSN Wedstrijdleider.

Voor je vereniging levert deze opleiding dus een concreet eindproduct op; een draaiboek voor wedstrijden. Daarmee is deze opleiding een échte aanrader voor alle verenigingen die zich willen profileren en/of ontwikkelen als organisator van handboogwedstrijden.

7 april = extra dag
De extra dag wordt georganiseerd, omdat de opleiding van zaterdag 6 april 2024 al snel vol zat.