Een nieuwe toevoeging aan ons ledenplatform MijnHandboogsport. Naast de competities, kalender, webwinkel records en meer is er nu ook ledenvoordeel te vinden.

Als Koninklijke HandboogSport Nederland zijn wij er voor onze leden, zowel sportief als daarnaast. Zo hebben we eerder de webwinkel toegevoegd aan MijnHandboogsport met verschillende promotiemiddelen en leuke producten met ons logo erop. De meest recente toevoeging is het ledenvoordeel. Hier delen wij voordelen en acties waar alle leden gebruik van kunnen maken.

Momenteel biedt Walibi Holland korting aan alle KHSN-leden waardoor jij met het hele gezin een leuke dag vol adrenaline en plezier kunt beleven tegen een gereduceerd tarief. Meer informatie en de link voor tickets met korting zijn te vinden op mijn.handboogsport.nl/ledenvoordeel/