Afgelopen zaterdag heeft Willem Beuken de gouden bondsspeld ontvangen uit handen van penningmeester Rob Boumans. Naast de gouden bondsspeld ontving Willem ook een beeldje uit handen van Thomas Dekker als dank vanuit het Rayon.

Menig schutter kent Willem Beuken als mede-schutter en groot voorvechter van de veld discipline. Mede dankzij zijn inspanningen gedurende zijn 15 jaar als lid van de discipline commissie veld heeft hij aan de wieg gestaan van de Field Cup, heeft hij de regelgeving opgesteld voor wat nu de Lowlands Archery Series Veld heet, heeft hij veel bijgedragen aan de nationale kampioenschappen veld en meer.

Naast zijn inspanningen voor de veld discipline is Willem 13 jaar voorzitter geweest van HS Hilversum en tussendoor nog waarnemend secretaris. Tussen zijn nationale inspanningen en inzet voor de vereniging was hij ook actief voor het Rayon, voorzag hij het bondsbureau van advies en is hij bovenal een geweldige mede-schutter om tegen te komen door heel het land. Als schutter doet Willem het ook niet onverdienstelijk als meervoudige medaillewinnaar in het veld (zowel World Archery als IFAA), meesterschutter en meerdere andere KHSN Graadspelden.

Nu, 60 jaar oud, is het volgens Willem zelf tijd om te stoppen met zijn taken. Wij zijn Willem zeer dankbaar voor zijn onvoorwaardelijke inzet voor de veld discipline en de handboogsport. Daarom een gouden bondsspeld voor zijn inzet voor de handboogsport op lokaal, rayon-, discipline- en landelijk niveau.