Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

De Vrolijke Schutters uit Rosmalen vierde in 2023 het 75-jarig jubileum. KHSN-bestuurslid Bas van den Berg overhandigde afgelopen weekend het bijhorende aandenken aan voorzitter Esther van Schijndel.

Handboogvereniging “De Vrolijke Schutters” is opgericht in 1948 en heeft in de loop der jaren een belangrijke rol gespeeld bij de diverse nationale en internationale kampioenschappen. Bovendien is de vereniging vele soorten schutters rijk, waaronder TeamNL Handboogschutters en coaches. Jarenlang organiseerde de vereniging, samen met een andere Bossche vereniging, Prins Bernhard, het NK Indoor. Ook al is de organisatie door KHSN overgenomen, de indoor targets die ieder jaar worden gebruikt, staan bij De Vrolijke Schutters in de opslag en meerdere leden zijn waardevolle krachten in de organisatie van het NK.

Niet alleen op sportief vlak is de vereniging in Rosmalen actief, ook bestuurlijk. De Vrolijke Schutters werken actief aan het verzamelen van gelden voor de verduurzaming van de accommodatie. Ook wordt er geld geïnvesteerd in de opleiding van handboogtrainers. Daarnaast bestaat het vijfkoppige bestuur in meerderheid uit vrouwen.

Wij willen handboogvereniging “De Vrolijke Schutters” feliciteren met het 75-jarig jubileum, wensen de vereniging nog veel goede jaren toe en danken hen voor de inzet voor onze mooie sport.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.